Strawberry Shortcake

INGREDINTEN

  • Het biscuitgebak: 8 eieren
  • 150 g poedersuiker
  • 150 g bloem Gris
  • Met boter ingevette pan
  • 1 blikje gecondenseerde melk 397 G
  • Boter 250 g
  • 100 g poedersuiker
  • 1 kg Aardbei
  • 500 g slagroom Verharder voor slagroom

De dag voor het bereiden van cake, kook de ingeblikte gecondenseerde melk (gesloten) in water gedurende 90 minuten. Na de 90 minuten laten afkoelen, water besparen als het kookt.

VOORBEREIDING

Scheid de eidooiers. Wrijf dooiers met poedersuiker. Mix de eiwitten met een snufje zout. Meng vervolgens de dooiers met de samenstelling.

Strooi in de bloem en meng langzaam de regen zal niet stoppen. Giet verkregen in een pan (grootte ongeveer 3525 cm), bebloemd en ingevet.

Bakpapier is een andere optie. Bak de cake in de voorverwarmde oven op 180 C tot hij lichtbruin is op het zicht en laat hem afkoelen in de pan.

Gerelateerd meelmeel, ik nam de vrijheid om dit soort meelrecept te schrijven dat ik in Roemenië advertenties heb gezien met dit soort meel.

Aangezien ik geen gewone bloem bij de hand heb, heb ik het niet geprobeerd. Als u zich echter zorgen maakt over uw vermogen om het biscuitdeeg zonder gewone bloem te maken, kunt u een recept gebruiken dat u al heeft.

Wrijf in een kom het boterschuim in en voeg de inhoud van het blikje gecondenseerde melk toe. Meng tot gehomogeniseerd. Aardbeien moeten worden gewassen en gedroogd tussen twee vellen keukenpapier.

Nadat het blad was afgekoeld, maakte ik de bakplaat schoon en bakte ik de cake (later realiseerde ik me dat bakpapier beter was) voordat ik de cake in elkaar zette.

Over korst verspreid met spatel botercrème en gecondenseerde melk. Over deze hele aardbeien zitten zij aan zij. Wanneer we de slagroomtaart maken, hoeven we ons geen zorgen meer te maken over de kou.

Klop de slagroom met poedersuiker naar smaak en speciale hardercrème stijf. De crème moet op een dienblad worden geplaatst en tot de volgende ochtend worden afgekoeld.

De volgende dag strooien we roomchocoladekrullen erover. Versier met aardbeien en frambozen serveer met lust.