Beste Rokers In Gasbarbecues Beoordelingen / Beoordelingen

Nu het niet vriest, is het tijd om naar buiten te gaan en te grillen.

Er zijn twee manieren om te koken op een gasbarbecue. Ten eerste is er direct grillen; het voedsel direct boven de vlam hebben en een hogere hitte gebruiken, die sneller kookt. Direct grillen is bijvoorbeeld goed voor steaks, kipfilet, visfilets en groenten. Afhankelijk van hoe groot uw grill is en de hoeveelheid voedsel die u kookt, kunt u voor dit soort koken één, twee of drie branders gebruiken.

Hoe een roker te gebruiken?

Indirect grillen met houtsnippers of pellets in de rookbox vereist lagere temperaturen en langere kooktijden. Wanneer u uw eten op een rookgrill legt, moet u eerst beslissen welk soort vlees, gevogelte of zeevruchten u gaat bereiden.

De volgende stap is het kiezen van het type en de hoeveelheid hout die u wilt gebruiken.

Houtsnippers moeten ten minste 30 minuten tot een heel uur worden geweekt als u van plan bent ze te gebruiken. Houtsnippers die sterker zijn, hebben minder tijd nodig om te weken. Houtsnippers zijn voor kortere kooktijden.

Houtsnippers zijn verkrijgbaar in vele smaken, waaronder appel, hickory en mesquite. Verschillende houtsoorten hebben verschillende smaken. Mesquite heeft een sterke en volle smaak, appel heeft een delicate smaak en Hickory heeft een gedurfdere smaak.

Je moet pellets niet weken als je ze kiest. Pellets worden gemaakt van samengeperst nat zaagsel, dat vervolgens wordt omgezet in kleine staafjes. Pellets worden brij en zaagsel als ze nat zijn. Veel grillmasters gebruiken pellets omdat het gemakkelijk en gecontroleerd in een rookbox kan worden gedaan. Pellets branden snel aan waardoor ze meer geschikt zijn voor een kortere kooktijd omdat ze heet en schoon branden. Pellets zijn geschikt voor kleinere stukken vlees, vis en gevogelte.

Verschillende buitengrills zullen het voedsel op verschillende manieren roken.

Beste rokers op BBQ-grills

Weber Gasbarbecues

Weber gasbarbecues

Weber Grills is opgericht in Chicago, IL door George Stephen Sr. George Stephen Sr. werkte voor de Weber Brothers Metal Works die scheepsboeien produceerde. Om een buitengrill te maken, sneed hij de boei doormidden en voegde er ventilatieopeningen aan toe.

De meeste Weber-gasbarbecues worden niet geleverd met een rookcontainer. Je koopt de rookbox als accessoire. Het scharnierende model 7576 roestvrijstalen rookoven heeft grote lipjes waarmee u chips kunt toevoegen terwijl de rookbox in gebruik is.

De roker moet op de roosters worden geplaatst. Weber raadt ook aan om een lekbak te gebruiken met geweekte houtsnippers bedekt met folie, deze op de grill te plaatsen en er gaten in te slaan. Sluit de bovenkant van de grill, hij is klaar om te grillen.

De Summit heeft een aparte rookbox aan de rechterkant van de grill. Het heeft een rating van 6.800 BTU’s, wat aan de hoge kant is voor rokers in barbecues.

DCS Buitengrills

Dynamic Cooking Systems (DCS) werd in 1988 in Californië opgericht. Ze creëerden hoogwaardige kookproducten voor commercieel gebruik. DCS realiseerde zich toen dat er een markt was voor hoogwaardige roestvrijstalen apparaten voor de residentiële markt.

Ze werden in 2004 gekocht door Fisher & Paykel, een Nieuw-Zeelands bedrijf. In 2008 hebben American Test Kitchen en Cooks Country TV-shows een samenwerking ontwikkeld met Fisher & Paykel om te koken met hun apparaten in deze tv-shows.

De DCS rookboxen worden ingebouwd in de series 36 en 122 cm.

Het wordt geleverd met een eigen rookbox en een brander van 3.500 BTU.

Het heeft een eigen afgesloten compartiment, zodat het zowel droge als natte frites kan bevatten en zelfs vloeistof kan bevatten. Er kan bijvoorbeeld bier of uien in. Om de rook die de grill binnenkomt onder controle te houden, heeft de rooklade een deksel met gaten.

De speciale brander kan op hoge of lage temperatuur worden ingesteld. DCS Grill Master kookte een borststuk op de rookbox gedurende 6-8 uur en bracht het vervolgens over naar de hogere brander om het 30 minuten bruin te maken.

Lynx-grills

Lynx Grills, een particulier bedrijf, begon in 1996 in Downey, Californië. Een groep mensen die onder het BECCA-merk werkten in de productie van commerciële apparaten van roestvrij staal, maakten hoogwaardige buitengrills. Ze waren een zeer succesvol bedrijf dat een complete lijn grills heeft ontwikkeld, waaronder slimme grills die met spraak kunnen worden geactiveerd en wifi van smartphones kunnen gebruiken.

De Lynx-grillactiviteiten zijn onlangs gekocht door de Middleby Corporation. Middleby is een beursgenoteerd bedrijf op NASDAQ. Ze hebben 50 bedrijven die producten over de hele wereld produceren, verkopen en distribueren.

De Lynx Professional-grills worden geleverd met een rookbox, een lange dunne ovale roestvrijstalen doos die overal op branderroosters kan worden geplaatst. De rookbox kan over de schroeiende kachel worden geplaatst om sneller te koken. Het neemt weinig ruimte in beslag op je roosters.

Je kunt de box gebruiken met alle houtsnippers of rookpellets. Lynx adviseert 85 g. U kunt houtsnippers of pellets gebruiken die niet vooraf geweekt hoeven te worden. Vul eenvoudig de rookbox.

De rookbox wordt geleverd met een handvat om de box rond de roosters te verplaatsen.

Voor de beste resultaten, zet u de branders op medium tot medium laag om de juiste temperatuur te bereiken om te roken. Belangrijk is dat voor de beste resultaten de temperatuur niet te hoog is. Houd ook voor de beste resultaten het deksel gesloten.

Kalamazoo Outdoor Gourmet

Kalamazoo Outdoor Gourmet LLC, gevestigd in Chicago, werd 100 jaar geleden opgericht. De fabricage van de grills gebeurt in Kalamazoo Michigan. Kalamazoo creëerde een hybride grill die kan koken op houtskool, hout of gas. De grill kan tegelijkertijd op gas, houtskool of hout koken. Zet eerst het gas aan, voeg houtskool toe en voeg vervolgens houtblokken, boomtakken, gespleten houtblokken of houtskool toe. Hierdoor ontstaan unieke smaken in het vlees.

Een tweede manier om te roken op een Kalamazoo-grill is een aan de zijkant gemonteerde rookbox. Het schot op de offset rookkast regelt de zuurstofstroom en de afvoer van de rook naar de grillkamer. Bouw een houtskoolvuur in de rookbox en wanneer de houtskool in as verandert; voeg natte houtsnippers toe bovenop het vuur en sluit de rookkast en baffles om het vuur te doven.

Zodra dat is gebeurd, komt er een grote hoeveelheid rook uit de rookbox. Open de schotten die naar de grillkamer leiden en laat de rook naar het voedsel ontsnappen. De achterste uitlaatroosters dwingen de rook uit de grillkamer.

Er kan nog brand zijn in de rookkast. Tijdens het kookproces moet het vuur meerdere keren worden gedoofd. Je kunt water toevoegen aan het waterbakje in de rookbox om vocht toe te voegen tijdens het roken.

Een andere manier is om droge houtsnippers rechtstreeks aan de houtskool toe te voegen. Zorg ervoor dat de houtskool koel is en dat de houtsnippers niet in vlammen opgaan.

Het belangrijkste is dat de steenkool verandert in as en tekenen van vlam voordat er houtsnippers worden toegevoegd.

Een vierde manier is om een aluminiumfolie envelop te maken met geweekte en droge houtsnippers om bovenop de grill te leggen. Enveloppen kunnen groot zijn en langer meegaan, of kleiner en elk half uur verwisseld worden. Je maakt gaten in het aluminiumfolie. Plaats de aluminiumfoliepakketten in de hybride grilllade. Enveloppen kunnen bovenop houtskool worden geplaatst.

Comparatief

Je kunt roken op elk type grill. Er kan een Weber-, DCS- of Lynx-grill worden aangeschaft. Het hangt af van de manier waarop u uw eten wilt roken. Je kunt de houtsnippers in een aluminiumfolie laten weken en vervolgens een vork gebruiken om gaatjes te prikken. Of u kunt een foliepan vullen met de geweekte chips en deze op uw grilldeksel plaatsen. Je kunt dit op elke grill doen.

Wanneer je naar de duurdere grills zoals DCS en Lynx Professional gaat, komen ze al met smokerboxen. De DCS is een uitstekende keuze omdat hij wordt geleverd met een speciale brander die tot 3.500 BTU kan bereiken. De rookbox zit onder de branderroosters. Dit maakt het gemakkelijker en veiliger om de warmte die uit de rookbox komt te regelen.

Lynx wordt nu geleverd met een rookbox die bovenop de roosters zit en rond de grill kan worden verplaatst naar verschillende branders.

De beste manier om je eten te roken is op een Kalamazoo Gourmet Outdoor grill. Hij heeft een unieke hybride grilllade. Houtblokken, boomtakken, gespleten houtblokken of houtskool kunnen allemaal aan de grill worden toegevoegd. Dit geeft het vlees een unieke smaak.

U kunt houtskool of gas gebruiken om het voedsel te roken. Je kunt deze grill op veel manieren gebruiken.