Een Overzicht Van De Toddy T2N Cold Brew-systemen

Ik drink mijn koffie meestal warm. Ik voeg een 1/4 kopje brouwsel toe aan een kopje en voeg het verwarmde water toe aan het brouwsel. De karaf gaat twee weken mee en ik drink maar één kopje per dag. Geweldige koffie!

Het Toddy T2N cold brew-systeem is eenvoudig te gebruiken, in te stellen en schoon te maken. Het is minimaal en bevat slechts 4 hoofdonderdelen: de plastic brouwer, de glazen karaf, het stoffen filter en de rubberen stop.

De Toddy heeft de capaciteit om een grote hoeveelheid cold brew-concentraat in één keer te zetten, zodat je genoeg kunt produceren voor een week lang koffie. Het installatieproces is zo snel en eenvoudig dat zelfs een peuter het kan. Plaats eenvoudig de stop en het filter, voeg grofgemalen koffie en water op kamertemperatuur toe.

Voila, over 12-24 uur heb je een partij cold brew-concentraat.

Het geheim zit hem in het filter : een speciaal ontworpen stoffen filter om alle ongewenste stoffen tegen te houden en een verfrissende, zachte koffie te creëren.

Veel cafés gebruiken het Toddy cold brew-systeem (de kleinere thuisbrouwer of de commerciële versie). Het kan echt stevige koffie produceren zonder enige vorm van expertise of andere luxe apparatuur.

Bekijk hier onze leuke videoreview:

Overweeg Deze Dingen Voordat U Een Cold Brew-koffiezetapparaat Koopt

Overweeg Deze Dingen Voordat U Een Cold Brewkoffiezetapparaat Koopt

Cold brew is een van de gemakkelijkste manieren om veel koffie tegelijk te zetten. Het kan zo simpel zijn als koud water over grof koffiedik in een Franse pers gieten en ze een nacht laten staan. Het resultaat van dit zetproces is een koffieconcentraat dat tot 2 weken goed is in de koelkast. Het idee is dat je een batch brouwt en water toevoegt om een kopje te maken wanneer je maar wilt. Zoals bij alle koffiezetmethoden, zijn er veel opties en manieren om het te maken. Elk is uniek.

Een kenmerk van de Toddy is zijn set-and-forget karakter. Het gemak van de installatie is een sterk punt, maar het laat niet veel variatie toe. Als je meer controle wilt hebben over het brouwproces, is de Toddy misschien niet iets voor jou. Misschien geeft u de voorkeur aan een brouwer die wat meer hands-on is. (Nou, praat later in deze recensie over enkele alternatieven voor de Toddy.)

Als je neigt naar de Toddy, overweeg dan gewoon:

  • Hoeveel koffie u per keer wilt zetten.
  • Hoe hands on of off je wilt dat het brouwen is.
  • Hoeveel of hoe weinig moeite u bereid bent te besteden aan schoonmaken.

The Toddy Home Cold Brew System Review

The Toddy Home Cold Brew System Review

  • Makkelijk te gebruiken
  • Brouwsel van hoge kwaliteit
  • Capaciteit
  • Prijs

4.6

De Toddy, in 1964 gemaakt door een achemisch ingenieur, is speciaal ontworpen om een soepele, uitgebalanceerde kop koffie, warm of koud, te produceren. Todd Simpson ontdekte dat traditioneel hete koffiezetten resulteert in bittere oliën en vetzuren.

Hij vond het stoffen filter uit dat de manier waarop koffie wordt gezet veranderde. Gecombineerd met het koude brouwproces is koffie van de Toddy populair bij mensen met een gevoelige maag, omdat ze hierdoor van koffie kunnen genieten zonder alle onaangename bijwerkingen

Volgens de Toddy zal je koffie 67% minder zuur zijn dan gemiddeld.

Dit is tegenwoordig de meest populaire brouwer in veel coffeeshops. Zelfs koffiesnoepjes zullen de eenvoudige, heerlijke koffie die ze maken waarderen.

Makkelijk Te Gebruiken

Met slechts vier grote onderdelen is de in Amerika gemaakte Toddy T2N eenvoudig in elkaar te zetten. Als alles eenmaal is gemonteerd, kan het zetproces van de koude koffie 12 tot 24 uur duren. Het blijkt dat de sweet spot ergens in het midden ligt:

Overal van 14-18 is prima. We hebben ontdekt dat het evenwicht tussen water en koffie de extractie tegen het einde vertraagt.

De slow brew is de sleutel tot de zachte textuur van cold brew koffie. Koffiebittercomponenten worden meestal bij hoge temperaturen geëxtraheerd. Als je je brouwsel ’s avonds of ’s ochtends vroeg zet, kan je koffieconcentraat ’s ochtends worden gedecanteerd, nadat je een kopje hebt gedronken.

We haalden een half punt af om één simpele reden: de rubberen stop. Het is een kleine plug die zich aan de onderkant van de zetcontainer bevindt. Dit is de beste plek om het te vinden. Maar het betekent dat je voorzichtig moet zijn bij het verwijderen, anders kun je koffie over je aanrecht morsen tussen het moment dat je de stekker (letterlijk) uittrekt en het moment dat je de brewer op de karaf zet. Voor eenvoudig opruimen kunt u een Toddy-getrouwe karaf in uw gootsteen bewaren.

Kwaliteit Van Brouwsel

Deze zijn eenvoudig: tussen de chemie van koud brouwen en het speciale stoffen filter, maakt de Toddy een verbazingwekkend zachte kop koffie of glas, als je het liever gekoeld hebt. Sommige liefhebbers van koude brouwsels verdunnen die van hen met ijskoude melk; niet-zuivelliefhebbers zweren bij kokosmelk voor een spannende, tropische twist. Amandel-, soja- of zuivelmelk kunnen even bevredigend zijn, wat je voorkeur ook is.

Nog een tip: als je je koude brouwsel liever gezoet en ijzig hebt, maak dan een eenvoudige siroop voor bij je kopje koffie. Dit is niets meer dan gelijke delen suiker en water, verwarmd in een pan tot het volledig is opgelost en vervolgens een maand in de koelkast gezet. Je hoeft niet te roeren om suikerkristallen op te lossen als je koude koffie zet. Giet gewoon wat zoetstof in een kopje en draai het rond om het gelijkmatig te verdelen. Je kunt eenvoudige siroop ook gebruiken in ijsthee en in cocktails.

Capaciteit

Met de Toddy T2N zet je 1,5 liter concentraat. Vervolgens kunt u het verdunnen met water om 4,5 liter warme of koude nippende koffie te maken. 113 gr. Concentraat plus 227 g. van water (warm of koud), of melk, zet een kopje of glas koffie in seconden.

Sommige mensen drinken meer melk of water, waardoor de koffieproductie kan oplopen tot 6 liter, volgens Koffee Kult, een van onze favoriete koffiebranders.

Gebruik voor de perfecte Toddy en Koffee Kult cold brew een verhouding van 1:2 of 1:3, afhankelijk van hoe sterk je je koffie wilt. Een deel koffie op drie delen water, melkcreamer, creamer of sojabonen.

Jij hebt het laatste woord in alles wat met koffie te maken heeft. Je hebt volledige controle over de temperatuur, sterkte, toevoegingen en zelfs de beker of het glas dat je gebruikt om het te drinken. Ik zweer dat mijn espresso beter smaakt als hij in mijn favoriete demitasse zit

Prijs

De Toddy kost je ongeveer het dubbele van wat de Hario Mizudashi (onze minst dure koude brouwer van degenen die we hebben beoordeeld) kost, maar het is nog steeds iets goedkoper dan de Good Grips. Dus als het uw belangrijkste doel is om een koopje te vinden, ziet de Toddy er misschien niet uit als uw beste prijs. We hebben één punt afgetrokken.

Het is een geweldige deal gezien het gebruiksgemak en de hoeveelheid koffie die het produceert (1,55 liter geconcentreerd, dat is meer dan vier keer zoveel drinkbare koffie die in de Hario wordt geproduceerd).

Alternatieven Voor Het Toddy T2N Cold Brew-systeem

The Toddy Home Cold Brew System Review

Hoewel de Toddy een fantastisch systeem is, is het misschien niet voor iedereen geschikt. Als je er niet van overtuigd bent dat de Toddy geschikt voor je is, kijk dan eens naar deze koude brouwers.

De Hario Mizudashi Cold Brew

TheHario Mizudashi Cold Brew Makeris een van de meest betaalbare. Het is een nog eenvoudiger ontwerp, met slechts 3 onderdelen: de glazen karaf, het herbruikbare filter en een deksel.

Het filter zit in het bovenste gedeelte van de karaf. Voeg gemalen koffie toe aan het filter, giet er voldoende water over en laat het 12-24 uur staan. En over gehannes met het brouwproces gesproken, Hario raadt 80-85 g grofgemalen koffie aan, maar sommige eigenaren verhogen dit tot 110-115 g voor een krachtigere, diepere smaak. Nadat de koffie is gezet, verwijder je eenvoudig het filter van bovenaf. Volledige recensie van deze koude brouwer hier.

De Yama Cold Brew-toren

De Yama Coldbrew Tower is een van de duurste coldbrew-systemen die je kunt kopen. Als je ernaar kijkt, weet je waarom: het ziet eruit als iets uit een laboratorium van gekke wetenschappers of een kunstwerk dat geschikt is voor een moderne keuken.

Het grote voordeel van deze brouwer is hoeveel controle je hebt over het hele proces. Deze koude brouwer, vergelijkbaar met hoe een pour-over koffie veel gemakkelijker zet dan een automatische druppelaar, is de meest praktische.

I Het is ontworpen voor koffienerds. Als je graag elke variabele manipuleert , is dit de brouwer voor jou.

De Filtron Koude Koffiebrouwer

Een andere populaire cold brewer is de Filtron. De Filtron is de favoriete brouwer voor plaatsen zoals Stumptown Coffee.

Hoewel het erg lijkt op het ontwerp van de Toddy’s, zijn de dubbele filters wat het onderscheidt. Het heeft een wollen en een papieren filter om de hoeveelheid bezinksel in de uiteindelijke beker sterk te verminderen. De schijf voor de koffiedik houdt het koffiebed vlak tijdens het koffiezetten, om een gelijkmatige hydratatie van het koffiedik te garanderen.

Het resultaat is een zeer schone kop koffie.

Het nadeel? Het aantal stukjes dat het systeem bevat, betekent dat het opzetten van het brouwsel een beetje meer hands-on is. Lees hier een volledige recensie van de Filtron.

Vonnis

Het is geen geheim dat het Toddy T2N Cold Brew-systeem een geweldige brouwer is. Het produceert zonder veel moeite een flinke hoeveelheid uitstekende, zachte, smaakvolle koffie.

Hoewel het geen designstuk is, spreekt de koffie die het maakt voor zich. Hier is een leuk Toddy cold brew-recept dat je kunt proberen als je deze brouwer eenmaal in handen hebt.

Laat het zuur en de bitterheid achter. U kunt een kopje koffie zetten waar u en uw maag dol op zullen zijn. En als de Toddy niet de juiste brouwer voor u is, ga dan hier terug naar onze lijst met best beoordeelde cold brew-koffiezetapparaten en zoek naar een andere.